Een app voor risico-inventarisaties


RIEstart is een app voor risico-inventarisaties die speciaal voor gastouderbureaus is ontwikkeld. Met behulp van deze app kunt u op uw smartphone of tablet een risico-inventarisatie op locatie uitvoeren. De app loodst u door de vragenlijst, en de antwoorden klikt u op het scherm aan. U kunt ook direct opmerkingen toevoegen. Na het voltooien van de risico-inventarisatie laat u de gastouder een handtekening zetten op het scherm van uw tablet of smartphone, en wordt automatisch een actieplan opgesteld op basis van de antwoorden die u heeft ingevoerd.

Offline ondersteuning

Omdat u op locatie niet altijd kunt beschikken over een internet verbinding, heeft RIEstart ook offline-ondersteuning. Dat betekent dat u de volledige risico-inventarisatie ook kunt uitvoeren zonder internet verbinding. Zodra u weer online bent, worden de gegevens naar de server doorgestuurd.

Koppeling met Portabase

Portabase is het meestgebruikte softwarepakket voor gastouderbureaus. Portabase klanten kunnen profiteren van een rechtstreekse koppeling met RIEstart. Uw gastouders en de bijbehorende opvanglocaties worden automatisch opgehaald uit Portabase, en afgeronde risico-inventarisaties kunnen direct worden doorgezet vanuit RIEstart naar Portabase. Hierdoor wordt het bijhouden van het gastouderdossier u wel erg makkelijk gemaakt.

Wat kost het?

Voor een voltooide risico-inventarisatie wordt een credit in rekening gebracht. Na het registeren als klant kunt u credits inkopen via iDeal (minimaal 10). De prijs per credit is 1,25 EUR. Er gelden staffelkortingen voor grotere bundels. Credits zijn een jaar geldig en kunnen niet worden gerestitueerd. Het gebruik van de app is gratis, credits worden pas berekend als u het RIE verslag downloadt. De RIEstart app is gratis te downloaden via de Google Play Store (voor Android) en de App Store (voor iPhone en iPad).